Werken via Zorg Gericht

Als zzp’er heb je de vrijheid om je eigen tarief en werktijden te bepalen. Dit geeft je flexibiliteit in je werk en persoonlijke leven. Daarnaast nemen wij je facturatie uit handen door middel van een automatisch facturatiesysteem genaamd Urenchecker. Zo hou jij tijd over om je te focussen op wat écht belangrijk is: het leveren van de beste zorg.

Bij Zorg Gericht vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en adviseren wij je waar nodig. Om je op weg te helpen hebben wij een stappenplan gemaakt hoe jij als zzp’er kan starten in de zorg. Ben je al zzp’er in de zorg en wil je weten welke documentatie belangrijk is om te hebben? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws & Blogs 

Op onze website hebben we verschillende artikelen en blogs die jou kunnen helpen als zorgprofessional. Wij vinden het belangrijk dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de zorgsector. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze blogs en nieuwsartikelen? Klik dan op onderstaande knop! 

Ons DNA 

Bij Zorg Gericht werken we vanuit onze kernwaarden. Ons DNA onderscheidt zich van onze concurrenten. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in jou als zorgprofessional. Onze ervaren specialisten ‘Weten Wat Werkt’ voor jouw situatie. We zijn transparant, we hebben de kennis, we leveren kwalitatief hoogwaardige informatie en advies en we gaan voor het beste resultaat. Benieuwd naar ons DNA? Klik dan op onderstaande knop. 

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.