Wat je van ons kan verwachten met HR support…

  • Eerstelijns advies: Wanneer je een vraag hebt, kan je ons bellen voor eerstelijns advies. Wij zullen je vraag direct oppakken en je helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Zo voorkom je dat je urenlang bezig bent met het uitzoeken van een probleem en kan je snel weer verder met je werkzaamheden.
  • De juiste documenten: Heb je een brief of overeenkomst nodig die helemaal op maat gemaakt moet worden? Dan kan je bij ons terecht voor de juiste documenten, waarbij wij ook een juridische check uitvoeren. Zo weet je zeker dat alles juridisch klopt en voorkom je onnodige risico’s.
  • Kennis: Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen HR. Zo blijf je altijd up-to-date en kan je snel handelen bij veranderingen op HR gebied.

Heb jij ondersteuning nodig bij jouw HR vraagstuk?

Wij richten ons op het bieden van gespecialiseerde HR-diensten die zijn afgestemd op de uitdagingen van zorgorganisaties. Dit kan variëren van het werven van gekwalificeerd personeel tot het beheren van verzuim en arbeidsconflicten. Nieuwsgierig wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken!

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.