Welke diensten bieden wij aan? 

Hieronder vind je een selectie van onze diensten. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie over onze dienst. 

“Wij ondersteunen dagelijks een groot aantal zorgorganisaties in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg met het invullen van tekorten in de planning, de inzet van lange termijn opdrachten of zorgen voor extra bezetting gedurende drukke periodes. Of het nu gaat om zzp’ers, uitzendkrachten of werving & selectie, wij gaan graag voor jou aan de slag.

Margot Titulaer, Recruitment Consultant/Planner

Zzp bemiddeling

Heb je tijdelijk of voor een vaste periode één of meer zzp’ers nodig? Zorg Gericht bemiddelt zzp’ers in verschillende disciplines en van verschillende niveaus. Het voordeel van onze zzp-ers is dat hun kennis en ervaring ervoor zorgt dat ze snel inzetbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen aan jouw zorgorganisatie en jullie werkwijze. 

Werving & Selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe vaste zorgverlener. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een geschikte zorgverlener. 

Uitzenden

In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod, kun je op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschik je over flexibele zorgverleners, bespaar je kosten, voorkom je administratieve werkzaamheden en verminder je risico’s. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexibele zorgverleners die we op basis van jouw wensen en behoeften in kunnen zetten. 

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.