Ieder mens is uniek

Wij geloven dat een organisatie in de zorg succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien. 
 
Het realiseren van deze groei gebeurt niet zomaar. Dit vraagt om consequent investeren in je organisatie en in je mensen: door de juiste zorgverleners op de juiste plaats in te zetten, begeleiding te bieden waar nodig en flexibele oplossingen achter de hand te hebben als de werkvraag (tijdelijk) toe- of afneemt. 
 
Zorg Gericht ondersteunt je door jouw partner te zijn bij instroom, doorstroom en uitstroom van (flexibele) zorgkrachten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

“Wat Zorg Gericht zo bijzonder maakt? Wij vinden persoonlijkheid en competenties van de medewerker het belangrijkste. Iedereen draagt het Zorg Gericht DNA en daarom is de werksfeer altijd top. Iedereen is toegankelijk, persoonlijk en enorm betrokken. Jouw input wordt gewaardeerd en we staan open voor nieuwe ideeën. Dat werkt motiverend.”

Zoë Bechtold, Administratief Support & Planning

Onze kernwaarden

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.