Welke thema’s behandelt Zorg Gericht

Naast het continue proces van arbeidsbemiddeling, waarbij we mens en organisatie met elkaar verbinden, zijn we bezig met thema’s zoals vitaliteit & gezondheid, kennisdeling met middelbare scholieren en duurzaamheid. Kortom, binnen de organisatie nemen we onze verantwoordelijkheid.

‘Klavertje Voor’ project
Wij hebben het ‘Klavertje Voor’ project in het leven geroepen. Binnen Zorg Gericht vinden wij dat ook andere mensen in het zonnetje gezet moeten worden. Het idee achter ‘Klavertje Voor’ is dat alle opdrachtgevers en partners van Zorg Gericht een verhaal kunnen insturen voor iemand die zij graag een hart onder de riem willen steken. Uit al deze verhalen zullen wij er één kiezen, waarvan wij denken dat onze cheque iets moois kan betekenen.

Vanwege de vele en aangrijpende verhalen die wij binnen kregen, willen we dit mooie gebaar graag voortzetten. Mocht je iemand in je netwerk hebben die dit geluks-klavertje goed kan gebruiken, dan kun jij jouw verhaal insturen naar info@zorg-gericht.nl.

Dream4Kids
Wij werken samen met de stichting Dream4Kids. Samen met Dream4Kids organiseren wij voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar een aantal droomdagen. Deze kinderen dragen een trauma met zich mee. Denk hierbij aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. De droomdag is onderdeel van hun professioneel behandelplan.

Vrijwilligerswerk
Bij Zorg Gericht hebben wij in onze arbeidsvoorwaarden opgenomen dat je een extra vrije dag krijgt voor vrijwilligerswerk. Onze medewerkers maken hier veelvuldig gebruik van. Op deze speciale dagen zetten zij zich voor de volle 100% in om er een groot succes van te maken.

Energieneutraal
We zetten steeds meer stappen in de groene richting. Door de ruim 50 zonnepanelen op ons kantoorpand in Waalwijk, wekken wij meer energie op dan ons gebouw nodig heeft. Daarmee zijn we officieel energieneutraal.

Zorg Gericht staat altijd open voor nieuwe projecten of initiatieven. Dus heb je een bedrijf, stichting of project waarbij wij kunnen ondersteunen of helpen? Neem dan vooral contact met ons op.