Onze specialisten zitten voor je klaar!

Wij geloven dat een zorgorganisatie succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die zorgorganisatie én de mens laten groeien. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

“Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.”

Margot Titulaer, Recruitment Consultant & Planner

Wij hebben jarenlange ervaring met het inzetten van zorgprofessionals binnen de zorgsector. Of het nu gaat om zzp’ers of werving & selectie, wij helpen je aan de juiste zorgverleners. Bij Zorg Gericht zijn wij ervan overtuigd dat een zorgorganisatie enkel succesvol kan zijn als de mensen centraal staan. Door de juiste mensen in te zetten en talenten te ontwikkelen ontstaat er een succesformule waarin de ambities van de zorgorganisatie en zorgverlener perfect samenkomen. 

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.