Onze visie op HR in de zorg

De arbeidsmarkt in de zorgsector staat onder hoogspanning. Het is geen geheim dat er een tekort aan personeel is en dat deze situatie de komende jaren zal aanhouden. De beroepsbevolking zal blijven krimpen, terwijl de vraag naar gekwalificeerd personeel alleen maar zal stijgen.

Bij Zorg Gericht begrijpen we de HR uitdagingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben. Wij staan klaar om te helpen. Het aantrekken van nieuwe medewerkers zal in de komende jaren continue een uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk om nu de juiste stappen te zetten om medewerkers aan te trekken, te boeien en te behouden. Wij geloven in het kijken naar wat er wél mogelijk is, met een frisse en praktische benadering.

HR Interim

Heb je uitdagingen op jouw HR afdeling en kun je snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen je graag. Met onze ervaren en deskundige professionals zorgen we ervoor dat de kwaliteit van jouw HR afdeling behouden blijft. Wij begrijpen de specifieke behoeften van zorgorganisaties en staan klaar om te ondersteunen waar nodig.

Wij zijn een energieke club professionals met passie voor het HR-vak en ervaring die we graag delen. We helpen waar nodig, geven advies, bouwen mee en brengen mensen in beweging. We zijn verbinders tussen mens en organisatie, tussen beleid en uitvoering.

HR Support

Als zorgorganisatie kan je met uiteenlopende HR vraagstukken te maken krijgen. Door onze brede expertise kunnen wij jou ondersteunen en/of adviseren. HR Support kan variëren van het uitvoeren van administratieve taken, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, correspondentie omtrent functioneren tot het adviseren omtrent de ontwikkeling van medewerkers, disfunctioneren of uitdiensttreding.      

Verzuimbegeleiding bij zorgorganisaties

Hoe zorgt jouw zorgorganisatie ervoor dat de verzuimbegeleiding optimaal geregeld is? Bij Zorg Gericht hebben wij de oplossing. Wij helpen met het opstellen van een goed verzuimbeleid en we zorgen voor een correcte, kundige en actieve verzuimbegeleiding.

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.