Voor en door zorgprofessionals

Zorg Gericht is een gedreven specialist op het gebied van flexibele medewerkers binnen de zorg. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van gekwalificeerde zorgprofessionals. 

Wij ondersteunen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in de dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en zorgprofessionals.

Ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega’s, klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team! 

Openstaande vacatures

Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Klik dan op de knop hieronder om naar onze vacaturepagina te gaan. Let op, de vacaturepagina opent in een nieuw tabblad van Bakker & Bosch Group.

Stage lopen

Op zoek naar een stage? Wij hebben altijd ruimte voor stagiaires en bieden je de mogelijkheid ook eigen opdrachten te maken.

Ontmoet ons team

We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team? Klik dan op de knop hieronder.

“Binnen Zorg Gericht hangt een hele fijne, open en informele sfeer. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar en we werken op een prettige manier samen. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen en wij proberen deze samen als team te behalen. Daarbij is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Daar spreekt waardering uit.”

Inge Kuisten, Financieel Medewerker

Bedrijfscultuur

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Werken bij Zorg Gericht betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Zorg Gericht verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder! Vier jij met ons mee? Neem dan contact met ons op!