Zorg Gericht is onderdeel van de Bakker & Bosch Group en werd in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Tot 2009 ontplooiden wij de werkzaamheden onder de naam Bakker & Bosch, die ook onderdeel uitmaakt van de Bakker & Bosch Group. Zorg Gericht is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor zorgprofessionals. We hebben in de loop der jaren een sterk netwerk opgebouwd in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg.

We zijn trots op deze ontwikkelingen. Door het uitbouwen van Zorg Gericht hebben we een scherpe focus aangebracht die voor meer herkenning zorgt bij nieuwe zorgorganisaties. Bestaande opdrachtgevers met wie we al jaren intensief samenwerken, weten waar wij toe in staat zijn. Onze ambities zijn groot. We willen juist deze business laten groeien. Ook onze naam en uitstraling draagt bij aan de duidelijke boodschap waar Zorg Gericht voor staat en wat we (potentiële) zorgorganisaties kunnen bieden.

Bakker & Bosch Group

Zorg Gericht, Bakker & Bosch en Vastgoed Talent zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group, waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.