Welke diensten bieden wij aan? 

Hieronder vind je een selectie van onze diensten. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie over onze dienst. 

“Wij ondersteunen dagelijks een groot aantal zorgorganisaties in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg met het invullen van tekorten in de planning, de inzet van lange termijn opdrachten of zorgen voor extra bezetting gedurende drukke periodes. Of het nu gaat om zzp’ers, of werving & selectie of een interim opdracht op de planning of backoffice, wij gaan graag voor jou aan de slag.”

Margot Titulaer, Recruitment Consultant/Planner

Zzp bemiddeling

Heb je tijdelijk of voor een vaste periode één of meer zzp’ers nodig? Zorg Gericht bemiddelt zzp’ers in verschillende disciplines en van verschillende niveaus. Het voordeel van onze zzp’ers is dat hun kennis en ervaring ervoor zorgt dat ze snel inzetbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen aan jouw zorgorganisatie en jullie werkwijze. 

Werving & Selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe vaste medewerker. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een geschikte collega. 

Recruitment Process Outsourcing

Als je gebruik maakt van RPO (Recruitment Process Outsourcing), dan bouwen we samen aan succes! Het RPO team van Zorg Gericht vormt namelijk een onderdeel van jouw zorginstelling en bedrijfscultuur. Wij nemen hierbij het gehele recruitmentproces uit handen. 

Onze aanpak

De diensten die wij aanbieden zijn op zich niet nieuw, maar wij onderscheiden ons van andere door ons DNA. Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in wat er speelt binnen jouw zorgorganisatie. Ons idee van een partnership gaat verder dan alleen het uitvoeren van een opdracht. We streven naar een langdurige samenwerking. Onze ervaren medewerker ‘Weet Wat Werkt’ voor jouw zorgorganisatie. We hebben de kennis, leveren maatwerk, kwalitatief hoogwaardige diensten en we gaan voor het beste resultaat. 

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.