Functie omschrijving: zzp woonbegeleider gehandicaptenzorg 

Zorg Gericht is per direct op zoek naar een (zzp) woonbegeleider gehandicaptenzorg (SPW / Helpende (plus) / Verzorgende). Op basis van jouw beschikbaarheid wordt je ingeroosterd voor losse diensten of langere tijd, alles kan in overleg. De doelgroep bestaat uit 2 groepen: jong volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking en gedragsproblematiek (begeleiding) en jong volwassenen met een lichamelijke beperking (verzorging en begeleiding).

Bij Zorg Gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt je eigen werkdagen bepalen en in overleg is er veel mogelijk.

Functie eisen: zzp woonbegeleider gehandicaptenzorg

Wat wij zoeken in een zzp zorgverlener voor deze opdracht: 

  • In het bezit van een gerelateerd diploma SPW, helpende (plus), verzorgende;
  • Werkervaring in de gehandicaptenzorg, zowel begeleiding als verzorging; 
  • Beschikbaar in de nachten, bij voorkeur met een aansluitende ochtend of avonddienst;
  • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
  • Als persoon ben je betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel; 
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het huidige jaar. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we de volgende documenten van je nodig: 

  • Inschrijving van de KvK; 
  • Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
  • Polis blad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
  • Een referentie.

Arbeidsvoorwaarden: zzp woonbegeleider gehandicaptenzorg

De uurtarieven voor zzp’ers zullen in overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op ‘Neem contact op’ te klikken.

Zorg Gericht

Zorg Gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgorganisaties. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan voor het gehele wervings- en selectieproces.

Ontdek al onze vacatures

Wij zoeken meerdere woonbegeleiders voor verschillende locaties door heel Nederland. Wil je meer over ons weten of samen de mogelijkheden bespreken die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of ontdek onze vacatures