Functie omschrijving: ZZP Verzorgende IG voor nachtdiensten

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg Gericht is per direct op zoek naar Verzorgende IG voor actieve nachtdiensten in een verzorgings- en verpleeghuis. Het aantal uren per week voor deze opdracht is in onderling overleg te bepalen.

Bij Zorg Gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt zelf kiezen uit het aantal uren dat je wil werken, je eigen werkdagen bepalen en je mag aangeven op welke afdelingen je het liefste werkt.

Functie eisen: ZZP Verzorgende IG voor nachtdiensten

Wij zoeken zzp zorgverleners die: 

  • in het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG; 
  • woonachtig : maximaal 1 uur reizen verwijdert van ‘s-Hertogenbosch; 
  • betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook de volgende documenten van je nodig: 

  • inschrijving van de KvK; 
  • inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
  • polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
  • een referentie.

Ben je geïnteresseerd en wil je direct reageren?

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op onderstaande button te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.

Wat betekent werken via Zorg Gericht?

Werken via Zorg Gericht betekent ook dat je zelf de regie in handen hebt over je agenda. Jij bepaalt wanneer je werkt, wanneer je vrij wilt zijn, maar ook waar je werkt. Dit zorgt voor rust en geeft een vertrouwd gevoel zodat jij als zorgverlener kunt richten op het allerbelangrijkste: het leveren van goede en kwalitatieve zorg! Alle andere taken daaromheen nemen wij zo veel mogelijk voor je weg. 

Voordelen van werken via Zorg Gericht

Wij hebben een groot netwerk van diverse zorginstellingen. Hierdoor heb je veel afwisseling in de inhoud van je werk. Bovendien zijn we snel op de hoogte van openstaande opdrachten.
Ons team is erg gericht op persoonlijkheid. We blijven bij jou betrokken en staan voor je klaar. Ook bij vragen kun je ons altijd bellen. Je werkt met de superhandige applicatie UrenChecker waardoor je meer overzicht én minder administratieve rompslomp hebt. Bovendien hebben wij ruime ervaring in de bemiddeling van zzp’ers in de zorg.

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht?

Ben je op zoek naar flexibel werk of een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? En wil je als uitzendkracht aan de slag in de zorg? Dan ben je bij Zorg Gericht aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers in de zorg zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaring maken wij al snel een match.  

Vast dienstverband in de zorg

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg of loopt je huidige contract af en ben je daarom op zoek naar een baan waarbij je een rechtstreeks dienstverband kunt aangaan? Zorg Gericht helpt je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past. Via werving en selectie bij onze opdrachtgevers hebben wij diverse vacatures beschikbaar waar je meteen aan de slag kan!

Wil je meer over ons weten of samen de mogelijkheden bespreken die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.