Werk jij in de zorg om voor iemand het verschil te kunnen maken? Zet jij de cliënt op één? Heb jij een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan helpen wij je maar al te graag aan passende opdrachten in jouw omgeving. Lees snel verder en ontdek wat je kunt verwachten als je als zzp’er in zee gaat met Zorg Gericht.

Wij bemiddelen honderden zorgverleners door het hele land in de zorg, of het nu gaat om zorgverlening in de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg of in de thuiszorg. Wij bieden tal van diensten en mogelijkheden waarbij we kijken naar jouw unieke kennis, ervaring en natuurlijk interesses en ambities.

Hoe werkt het?

Als zorgprofessional kun je je inschrijven bij Zorg Gericht via de button hieronder. Wij nemen dan contact met je op en plannen een moment in om samen een (virtuele) kop koffie te drinken. Tijdens dit gesprek maak je op een toegankelijke manier kennis met iemand van Zorg Gericht. Wij leren jou daarnaast beter kennen en vragen onder meer naar je wensen, expertise, tariefstelling en beschikbaarheid. Je kunt bij ons aangeven of je liever kortdurend wordt ingezet met flexibele diensten of dat je voorkeur ligt bij een opdracht voor een langere periode.

Nadat we een duidelijk beeld hebben geschetst, weten we waar we jou het beste voor kunnen benaderen. Onze consultants nemen vervolgens contact met je op als er een passende opdracht is. We geven je dan de mogelijkheid om eerst bij de zorginstelling langs te gaan voor een kennismaking of meeloopdag.

Als je de dienst(en) hebt volbracht, volgt de facturatie. Wij werken hiervoor met de applicatie UrenChecker. Op dit platform kun je in een overzicht al je afgelopen en toekomstige diensten inzien. Daarnaast kan UrenChecker automatisch je facturen aanmaken en verzenden als je zzp’er bent. En niet geheel onbelangrijk: wij zorgen dan vanzelfsprekend voor een tijdige betaling van je uren. 

Wat betekent werken via Zorg Gericht?

Werken via Zorg Gericht betekent ook dat je zelf de regie in handen hebt over je agenda. Jij bepaalt wanneer je werkt, wanneer je vrij wilt zijn, maar ook waar je werkt. Dit zorgt voor rust en geeft een vertrouwd gevoel zodat jij als zorgverlener kunt richten op het allerbelangrijkste: het leveren van goede en kwalitatieve zorg! Alle andere taken daaromheen nemen wij zo veel mogelijk voor je weg. 

Voordelen van werken via Zorg Gericht

Wij hebben een groot netwerk van diverse zorginstellingen. Hierdoor heb je veel afwisseling in de inhoud van je werk. Bovendien zijn we snel op de hoogte van openstaande opdrachten.
Ons team is erg gericht op persoonlijkheid. We blijven bij jou betrokken en staan voor je klaar. Ook bij vragen kun je ons altijd bellen. Je werkt met de superhandige applicatie UrenChecker waardoor je meer overzicht én minder administratieve rompslomp hebt. Bovendien hebben wij ruime ervaring in de bemiddeling van zzp’ers in de zorg.

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht?

Ben je op zoek naar flexibel werk of een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? En wil je als uitzendkracht aan de slag in de zorg? Dan ben je bij Zorg Gericht aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers in de zorg zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaring maken wij al snel een match.  

Vast dienstverband in de zorg

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg of loopt je huidige contract af en ben je daarom op zoek naar een baan waarbij je een rechtstreeks dienstverband kunt aangaan? Zorg Gericht helpt je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past. Via werving en selectie bij onze opdrachtgevers hebben wij diverse vacatures beschikbaar waar je meteen aan de slag kan!

Wil je meer over ons weten of samen de mogelijkheden bespreken die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.