Het werken als zzp’er in de zorgsector biedt veel voordelen en kansen! Als zzp’er heb je de mogelijkheid om flexibel te werken en je expertise in te zetten op verschillende gebieden binnen de zorg. Door als zzp’er in de zorg aan de slag te gaan, heb je de vrijheid om je eigen tarieven vast te stellen.

Het is echter belangrijk te beseffen dat dit sterk afhangt van het specifieke vakgebied waarin je werkt, en dit geldt zeker voor zelfstandige Helpende plus zorgverlener. Je uurtarief wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals je bedrijfskosten en de uitgaven die je maakt om je diensten onder de aandacht te brengen bij potentiële zorgorganisaties of een zorgbemiddelingsbureau. Vergeet hierbij niet om alle kosten, inclusief pensioenbijdragen, in je uurtarief op te nemen.

Het standaard zzp-tarief voor Helpende plus zorgverlener varieert doorgaans tussen de €35 (laag) en €55 (hoog) per uur. Het is van essentieel belang om te realiseren dat deze bedragen bruto zijn en slechts schattingen. De werkelijke inkomsten kunnen sterk variëren, afhankelijk van vaardigheden, opleiding en andere individuele factoren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het uurtarief als Helpende plus zorgverlener zzp en de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht?

Ben je op zoek naar flexibel werk of een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? En wil je als uitzendkracht aan de slag in de zorg? Dan ben je bij Zorg Gericht aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers in de zorg zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaring maken wij al snel een match.  

Vast dienstverband in de zorg

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg of loopt je huidige contract af en ben je daarom op zoek naar een baan waarbij je een rechtstreeks dienstverband kunt aangaan? Zorg Gericht helpt je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past. Via werving en selectie bij onze opdrachtgevers hebben wij diverse vacatures beschikbaar waar je meteen aan de slag kan!

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.