Onze specialisten zitten voor je klaar! 

Bij iedere zorgorganisatie liggen vraagstukken op het gebied van het werven van geschikte zorgprofessionals. Zorg Gericht heeft door de jaren heen een sterk netwerk aan zorgverleners opgebouwd. We leveren maatwerk, voorzien jouw zorgorganisatie gevraagd en ongevraagd van advies en houden rekening met specifieke wensen. Onze kracht ligt in een persoonlijke aanpak, waarbij we niet alleen kijken naar de “harde” functie-eisen, maar ook naar de intrinsieke motivatie van een zorgverlener. Deze combinatie is naar onze mening de basis voor het maken van een succesvolle match.  

Welke diensten bieden wij aan?

Bij Zorg Gericht staat ons aanbod van diensten centraal, met een focus op zzp-bemiddeling, werving & selectie, Recruitment Process Outsourcing en HR oplossingen. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie.

Zzp bemiddeling

Heb je tijdelijk of voor een vaste periode één of meer zzp’ers nodig? Zorg Gericht helpt je graag verder! Als zorgorganisatie is het soms nodig om extra personeel in te huren, bijvoorbeeld bij piekbelasting of bij uitval van vaste medewerkers. Het inhuren van zzp’ers kan dan een goede oplossing zijn. Een groot voordeel van onze zzp’ers is dat zij door hun kennis en ervaring snel inzetbaar zijn en zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de werkwijze van jouw organisatie. Zo ben je verzekerd van goede zorgverlening en continuïteit, ook in drukke of uitdagende tijden.

Werving & selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe zorgverlener. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een geschikte zorgverlener. 

Recruitment Process Outsourcing

Wat als je nu eens tijdelijk gebruik kan maken van een compleet en ervaren recruitment team, zodat je snel en eenvoudig de beste medewerkers binnen weet te halen voor jouw organisatie. Denk daarbij aan een team wat bestaat uit verschillende specialisten met veel kennis en ervaring. Recruiters, sourcers, marketeers, tekstschrijvers en HR-consultants. De communicatie verloopt vanuit jouw zorginstelling en sluit naadloos aan bij de bestaande processen. Met als gevolg dat de recruitment resultaten stijgen maar de kosten dalen.

HR oplossingen

Soms heb je behoefte aan (extra) kennis voor een specifiek HR project. Denk hierbij aan het ontwikkelen van HR-beleid, het opzetten van een HR-strategie of het aanpakken van een specifiek HR-thema. Zorg Gericht heeft ervaring met deze vraagstukken en helpt zorgorganisaties op een praktische manier met gevoel voor mensen. 

Benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Wil je hulp bij de zoektocht naar een geschikte zorgverlener? Dan ben je bij Zorg Gericht aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Zorg Gericht – Weet Wat Werkt.