Opsturen documenten zzp’er in de zorg

Als zzp’er in de zorg is het belangrijk om bepaalde documenten op orde te hebben. Bij Zorg Gericht streven we naar kwalitatieve zorgverlening. Daarom willen wij jouw dossier graag compleet hebben en vragen wij of je de volgende documenten naar ons verstuurt:

  • CV: Graag ontvangen wij een recent CV, voorzien van eventuele referenties. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw ervaring en vaardigheden in de zorgsector.
  • Diploma(‘s) en eventuele certificaten: Dit helpt ons te verifiëren dat je over de juiste kwalificaties beschikt voor de functies die je gaat vervullen.
  • Inschrijvingsbewijs Kamer Van Koophandel: Als zzp’er is het belangrijk dat je ingeschreven staat bij de Kamer Van Koophandel. Stuur ons daarom een kopie van je inschrijvingsbewijs.
  • BIG-registratie (indien van toepassing): Indien je werkzaam bent in een functie waarvoor een BIG-registratie vereist is, vragen wij je om een kopie van deze registratie mee te sturen.
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): Veiligheid en integriteit zijn van groot belang in de zorg. Daarom vragen wij om een recente VOG. Let op, jouw VOG mag bij aanmelding niet ouder zijn dan 3 maanden.
  • Kopie polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Als zelfstandig zorgprofessional is het belangrijk om verzekerd te zijn. Stuur ons daarom een kopie van het polisblad van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Bewijs van inschrijving bij een erkende geschilleninstantie: Tot slot vragen wij om een bewijs van inschrijving bij een erkende geschilleninstantie. Dit draagt bij aan een transparante en professionele werkomgeving.

Zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen, kunnen we van start gaan met onze samenwerking. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het verzamelen van de vereiste documenten, neem dan gerust contact met ons op.

Aan de slag via Zorg Gericht

Ben jij zzp’er of zit je eraan te denken om als zzp’er aan de slag te gaan? Dan ben je bij Zorg Gericht aan het juiste adres. Wij bemiddelen dagelijks honderden zelfstandige zorgprofessionals en helpen hen bij het vinden van zzp geschikte opdrachten in de zorg. Wij zijn het verlengstuk voor jou en zorgen dat administratie en het zoeken naar opdrachten uit handen worden genomen, zodat jij je kunt richten op jouw passie: het leveren van de beste zorg.

Ben je op zoek naar een opdracht in de zorg?

Ben je op zoek naar flexibel werk of een opdracht in de zorg? Dan ben je bij Zorg Gericht aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers in de zorg zijn regelmatig op zoek naar zzp’ers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaring maken wij al snel een match.